Испитен Центар ЗЕЛЕН СИГНАЛ - ОКИ Велес

За ЗЕЛЕН СИГНАЛ - ОКИ

ИЦ „ЗЕЛЕН СИГНАЛ - ОКИ“ - Велес организира и спроведува испити за возачи ...

Потребни документи

Потребни документи и критериуми за пријавување и полагање на возачки испит.

Резултати од испити

Приказ на резултати од одржани испити во Испитниот центар „ЗЕЛЕН СИГНАЛ - ОКИ“.